Om du har en e-butik som säljer smink och kläder kan du ha stor nytta av liveshopping på nätet. Genom mavshack.live kan kläder och smink säljas effektivt och lätt. Du kan med liveshopping helt enkelt ta din försäljning och e-handel till nästa nivå.

Liveshoppingevent är enkla att genomföra

Det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan åstadkomma med hjälp av liveshopping. Dessutom är det väldigt enkelt att komma igång. Det du behöver göra är att ladda ner liveshopping-appen. Då kan du filma ditt event med mobiltelefonen. Sedan är det bra att ha en dator tillgänglig för att kunna kommunicera med tittarna. För att lyckas med ett liveshopping-event är det bra att vara minst tre personer. En som filmar, en som sitter vid datorn och en framför kameran. Det största fördelen med ett liveshopping-event är att du kan direkt i sändningen lägga upp länkar till kläderna eller sminket du säljer så att tittaren kan lägga produkterna de önskar köpa direkt i varukorgen. För att locka tittarna att köpa produkterna direkt när du sänder live kan du ha olika kampanjer och erbjudanden som är tidsbegränsade.

Förbättra liveshoppingen

När du genomför ett liveshopping-event kan du på ett enkelt sätt se vad som fungerade bra och vad som inte riktigt fungerade fullt lika bra. På så sätt kan du förbättra ditt event till nästa tillfälle. Ett event som du har sänt live är möjlig att visa även visa upp i efterhand och shoppingen fungerar på samma sätt.