Det finns få saker som slår att klä upp sig och sminka sig tillsammans med kompisarna när det vankas festligheter. Om du och dina kompisar planerar en utgång och ni ska vara hos dig kan du redan nu börja planera inför det. I det här inlägget får du några tips på hur du kan fixa en riktigt bra förfest.

Testa nya snacks

Det är alltid trevligt att ha något gott att äta och på fest passar det med snacks. Det finns klassiker som alltid går hem. Men för att göra tillfället mer speciellt kan du köpa nya snackssorter ni kan testa tillsammans. Ett bra exempel på ett tilltugg som är lite mer ovanligt är snackset takis som består av ihoprullade tortillachips som har olika smaksättningar. När du bjuder på något utöver det vanliga har ni något att prata om.

Dryck

Snacks är relativt billigt att köpa. Men det kan däremot bli en dyr historia om du ska stå för allas dricka. Därför kan du erbjuda en välkomstdrink till alla och därefter kan alla ta med sig egen dricka. På så sätt är du en bra värd samtidigt som alla har möjlighet att dricka det de gillar.

Musik

Utan musik blir förfesten ganska tråkig. Därför ska du se till att det står på en spellista i bakgrunden även om ni inte är det mest dansanta gänget. Spellistan kan bestå av gamla klassiker såväl som moderna klubbdängor. Låt alla styra musiken och låt dina gäster komma med önskemål. Välj en bra blandning av låtar för att alla ska tycka om något som spelas.