Vackra ögonfransar höjer intrycket både i ditt ansikte och för hela din utstrålning. Ögonfransarna markerar ögonen och gör att blicken strålar. Du kan kombinera kläderna med din ögonfärg och skapa en oemotståndlig palett där ett par böjda, vackra ögonfransar är kronan på verket.

Ögonfransböjaren – det magiska verktyget

Med små enkla knep kan du böja dina ögonfransar så att de ser både längre och tjockare ut. Det enklaste knepet är att använda en ögonfransböjare – det är en magiskt verktyg som har fungerat i årtionden och som fortfarande är ett av de allra bästa knepen för snygga fransar. Ögonfransböjare finns i olika typer och varumärken och de flesta ”böjarna” gör att dina ögonfransar ser längre och vackrare ut. Kvaliteten på ögonfransböjare kan dock variera vilket också påverkar resultatet. Om du vill vara säker på att köpa en bra produkt ska du vända dig till Apotek Hjärtat som noga väljer ut de produkter de säljer.

Raka ögonfransar blir böjda och vackra

Det gör stor skillnad att ”böja upp” sina ögonfransar. En av de mest populära ögonfransböjarna är den klassiska modellen i metall med ett saxliknande handtag. Den är smidig att hantera, du tittar bara nedåt och placerar ”böjaren” så nära fransroten som det går. Du trycker till med lätt hand, flyttar ut ögonfransböjaren lite grann och upprepar proceduren. Om du gör tre till fyra tryck på varje ögonfrans får du en mjuk vacker uppåtböj. Du ska aldrig måla på mascaran innan du böjer ögonfransarna, se till att göra detta allra sist.

Vilken ögonfransböjare ska jag köpa?

Apotek Hjärtat har valt ut några av de främsta modellerna, och du kan tryggt handla din ”böjare” här, både online och i butik. Den klassiska ögonfransböjaren Tweezerman Classic Lash Curler är den mest populära. Den toppar också flera ”bäst i test” och är en ”evighetsböjare”. Flera ägare av en sådan har använt den i många år. Det bästa med den är det enkla saxliknande greppet och den mjuka silikonkudden som böjer dina fransar utan en hård kant. Extra silikondynor följer med i paketet, dessutom är den ett vegansk val. Om du inte vill lägga så mycket pengar på din ögonfransböjare finns det även några andra bra alternativ på Apotek Hjärtats sajt.

Större välbefinnande

Apotek Hjärtat har ett syfte med veganska produkter och produkter som är ”kroppsvänliga”, det vill säga exempelvis som i ögonfransböjaren som har en silikonkudde för mild behandling. Apotek Hjärtat vill främja välbefinnande hos sin kunder och väljer produkterna utifrån denna filosofi. Du kan ställa frågor hos dem och få personlig rådgivning inom hälsa både online och i butikerna. om du inte har provat Hjärtats service, tjänster eller produktutbud kan det vara dags att göra det nu.

Börja med en klassisk, skonsam och funktionell ögonfransböjare!