Loreal False Lash Superstar Xfiber Mascara

*Inlägget innehåller annonslänkar* 

L’Oreal‘s senaste tillskott av mascara är False Lash Superstar Xfiber som är en tvåstegs mascara där den ena änden består av en primer och den andra änden av lösa fibrer, för att kunna skapa dramatiskt fylliga fransar med lösfranseffekt. Jag personligen är inget jättefan av lösa fibrer när det kommer till mascaror, tycker mest att det blir klumpiga spindelben av fransarna. Och så är även fallet med denna mascara.

För det första så är den första borsten med primer alldeles för stor, känns som att man ska peta sönder ögat med den. Det blir även en hel del kladd utanför just pga. borstens storlek, (och då är jag ändå hyfsat van att använda rätt många olika typer av mascaraborstar och har sminkat mig i ett antal år).

För det andra, varför så klumpiga och tjocka fibrer? Alldeles för stora för att kunna byggas på snyggt. Och lika stor borste som steg 1.  Nej, denna var inget för mig. Håller mig till mina vanliga mascaror som bara har ett steg. Dock så gillar min klasskompis den här och tycker att den är jättebra, så uppenbarligen funkar den på andra.

Steg 1, primer

Steg 2, fibrer

Det här inlägget postades i Makeup, Pressprov och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Loreal False Lash Superstar Xfiber Mascara

  1. Emma P skriver:

    Jag har bara testat denna en gång men då hade jag banne mig fibrer överallt, det smulade förfärligt men jag var kanske för generös med primern. Här tänkt att jag ska ge den i alla fall en chans till men det har inte blivit av ännu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *