Tranquility från Comfort Zone

Det italienska märket Comfort Zone har jag skrivit om förut, märket som verkligen står för sitt namn! Senaste produkterna jag har testat från dem är shower cream, bodylotion och handkräm från serien Tranquility – och ja, de är komfort på hög nivå här med.

Serien är berikad med olja från amarant och doftar varmt och träigt av cederträ, ros och sandelträ. Doften känns unisex men doftar inte för mycket eller för lite, ger en väldigt lagom doftaura av mys bara.

Trots att jag älskar krämer och hudvård osv. så har jag på något skruvat sätt ett väldigt stort inre motstånd till att smörja in kroppen, måste ha blivit traumatiserad som eksembarn med alla äckliga apotekskrämer som var ”sååå bra för huden”. Mmm eller hur.  I alla fall så är Tranquility bodylotion faktiskt inte jobbig alls att smörja in på kroppen och den går snabbt in i huden och gör mig bara mjuk och len. Hur skön som helst! Shower cream är mysig den med, torkar inte ut huden och gör sitt jobb helt enkelt!

Handkrämen hamnade i mitt skåp på skolan! Eftersom jag diskar, tvättar och spritar händerna hela tiden så har de en tendens att bli lite torra men Tranquility har varit räddaren den här vintern och hållit dem mjuka och lena. Skönt med en handkräm som går in på en gång och inte kladdar, klarar inte av kladd!

Det här inlägget postades i Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *