MAC Caitlyn Jenner

MAC har gjort ett samarbete med Caitlyn Jenner där det är fokus på eleganta och klassiska nyanser på läppar, kinder och ögon. Kanske inte några extravaganta färger och så, utan en mer basic kollektion som redan nu finns ute i butik och på nätet.

Produkterna kommer i förpackningar som är mattsvarta med gulddetaljer, andas lite klassisk Hollywood-glamour och är rätt snygga. Jag har fått hem ett av läppstiften som heter Authentic Red som vid första anblick bara är en till röd nyans i mängden, men väl på läpparna så blev den till min förvåning skitsnygg.

Läppstiftet har en cremesheen finish, vilket betyder att den är något transparent, och har en liten hint av skimmer i sig. Jag är glatt överaskad av nyansen och tror att jag som inte är någon riktig läppstiftsmänniska kommer våga mig på att bära den en hel del.

Det här inlägget postades i Makeup, Pressprov och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till MAC Caitlyn Jenner

  1. Hanna skriver:

    Ser ju skitsnyggt ut! ?❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *