Daisy Beauty Expo 2017

I lördags spenderade jag hela dagen på Daisy Beauty Expo 2017, herregud vilken dag! Jag är fortfarande helt överväldigad och utmattad efter att ha klämt och känt på alla nya produkter och träffat alla underbara människor från skönhetsbranschen som var där.

Nedan kommer ett litet axplock med bilder från expon, det var ett stort antal till företag som ställde ut som jag kommer skriva om i inlägg framöver.

Cilla gjorde en hudscanning hos Yves Rocher, de hade för övrigt de godaste chokladpralinerna jag någonsin smakat som blev en riktig snackis på expon.

Lina som grundat märket Palina berättade om sin nya hudvårdsserie som släpps nu under våren, älskar för övrigt Palinas smink som är grymt bra.

Jag och Cilla fick håret flätat hos Revlon, önskar man kunde göra sånt här själv men jag är kass på flätor.

Garnier Respons hade inrett sitt rum med helt fantastiska blomsterarrangemang och visade upp både sina nya och ”gamla” produkter, det erbjöds även en skön handmassage medan man vilade benen.

Apoliva satsar på smink, stilrena förpackningar och fina nyanser på produkterna.

Man kunde få naglarna snyggt lackade med lack från L.Y.X. Cosmetics, jag fick en rosaglittrig nyans från Lacqua och sen körde jag silverfärgat Lachrome ovanpå några naglar för en chrome-effekt.

L’oreal hade byggt upp en fransk våning i ett av rummen där de visade flera serier med nya rengöringar och hårvårdsprodukter. I andra änden kunde man sitta ner och vila med ett glas bubbel och kolla på nya sminkprodukter.

I slutet av dagen var man rätt fullmatad i huvudet med info om allt det nya och alla intryck, men åh vad roligt det var! Känner mig fortfarande skönhetsprodukt-bakis men är ändå väldigt glad och tacksam för att jag blev inbjuden till detta fantastiska event.

Annahita och Maria var ungefär lika utmattade som mig efter, här nedan efter att vi precis fått igen Marias väska med lite våld #tetris

TACK Daisy Beauty för en helt amazing dag! <3

Det här inlägget postades i Event, Hårvård & Styling, Hudvård, Makeup och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Daisy Beauty Expo 2017

 1. Annahita skriver:

  Guuuud vid det där laget var jag HELT borta 🙁 Önskar jag hade större kapacitet! Blir som en liten sköldpadda när jag är trött!

 2. Emma P skriver:

  Amazing är verkligen ordet, det var en helt fantastisk dag! Så jäkla kul att få träffa alla bloggkollegor, det händer ju inte så ofta för mig som bor lite off. Och så himla kul att jag äntligen fick träffa dig, hoppas att det blir fler gånger snart! Sen var det ju så många spännande märken som ställde ut, herregud vilken dag alltså! Daisy Beauty kan verkligen det där med att ordna mässor!<3

  • Mickis skriver:

   Så himla glad att jag äntligen fick träffa dig! 🙂 Och det är klart det blir fler gånger <3 Haha, jag är typ skönetsbakis fortfarande... 😉

 3. Louise skriver:

  Lyxigt värre ??

 4. Tove Castor skriver:

  Så roligt att se dig idag!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *