M Picaut Calming Cocoon Cream

*Inlägget innehåller annonslänkar* 

Här ser ni en av världens bästa barriärkrämer när det kommer till att lugna, reparera och skydda huden. Calming Cocoon Cream från det svenska ekologiska märket                         M Picaut innehåller bla. avocado, kokosolja och sötpotatisextrakt och kommer i en stor och tung glasburk, kanske inte det mest praktiska om man har klinkers i badrummet men himla snyggt.

Min burk på 50 ml har precis tagit slut och då har jag haft den i ett och ett halvt år och använt lite då och då när huden känts arg eller extra torr. Den är superskön att blanda med ett serum över natten, då vaknar du upp med en hud som är mjuk som en bebis. Åh vad jag tycker om den här krämen! Dyr, ja. 699 kr får du pröjsa men den är definitivt värd varenda krona för en bättre barriärkräm än den här får du leta efter.

Det här inlägget postades i Favorit, Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *