Tre stycken Njae

*Inlägget innehåller annonslänkar* 

Av alla de produkter som jag testar är det ett fåtal som är magiska, det är några som är helt värdelösa och däremellan finns de en hel del medelmåttiga produkter som bara är njae.

Yves Rocher har släpper en hel del nyheter titt som tätt och två av deras nyheter som kom i höstas hamnar i just njae -kategorin.

 Scrub to mix är ett peelingpulver bestående av 7 stycken växter och örter som ska blandas i valfri gelrengöring för att kunna göra sin egen skräddarsydda peeling. Fin tanke men de här kornen är alldeles för riviga för att ens jag som har väldigt tålig hy ska kunna använda den i ansiktet, har du känslig hy ska du definitivt inte använda den. Jag har istället för att använda den till ansiktet blandat den med min duschcreme och haft den på kroppen istället, det funkar mycket mycket bättre. Men ansiktet, nono!

Elixir Jeunesse är ett ultrakoncentrerat (okej..?)  serum som ska skydda mot föroreningar och uv-strålar samt reparera huden. Serumet appliceras med pipett, några droppar morgon och kväll innan dag- eller nattkräm. Om det funkar? Njae. Visst för stunden blir huden lite mjukare och så men det händer inte så mycket mer i huden på sikt med detta serum, inte vad jag kan se i alla fall. Det finns bra mycket bättre serum till liknande pris eller till och med billigare på marknaden.

En annan produkt som hamnar i njae – kategorin är ekologiska Madara Superseed Radiant Energy facial oil. Det är då en torrolja som kommer i en flaska med pipett och består av bla. blåbär – och tranbärsfröolja som ska ge lyster och näring till huden, perfekt för vintervädret som rasar utanför fönstret just nu. Jag har sett att många av mina blogg-kollegor hyllat denna olja till skyarna, jag är dock inte lika övertygad.

Jag gillar oljor och visst den här är mysig men den gör liksom inte så mycket för mig. Jag får inte mer lyster än vanligt, jag blir inte så himla mycket mjukare och till och från så tycker jag att den kan täppa till porerna något. För drygt 500 kr för 30 ml hade jag förväntat mig lite mer.

Det här inlägget postades i Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *