Ögonskuggor från Anastasia

Översta raden: Fawn / Dark Chocolate Shimmer – Nedre raden: Ash Brown /Smoke

De ögonskuggor som blivit mest använda hos mig de senaste veckorna är utan tvekan dessa fyra bruna nyanser från Anastasia Beverly Hills.

De är lätta att jobba med, har bra pigment och sitter bra. Jag gör oftast bara en enkel sotning när jag har lite halvbråttom och de här fyra blir en himla bra bas tillsammans. Hade dem på ögonen både på jul och nyår tex. men då även med lite andra accentfärger.

Dark Chocolate Shimmer kan fälla lite glitter och den blir väldigt mörk ju mer du jobbar med den. Den är verkligen inte så glittrig som den ser ut i paletten, det syns knappt något alls av det vilket jag till en början blev besviken på – samtidigt är det en väldigt snygg nyans.

Skuggorna kommer i metallpans precis som skuggorna från Makeup Geek så det är lätt att skapa sin helt egendesignade palett (tar så mycket mindre plats i sminkväskan). Här har jag en liten palett från ABH med plats för fyra nyanser men det går att sätta fast dem i vilken palett som helst med magnet i tex. Z-palette eller MAC‘s varianter.

Dark Chocolate Shimmer /Smoke / Ash Brown / Fawn 

Det här inlägget postades i Makeup, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *