Essie Winter 2016

*Inlägget innehåller annonslänkar* 

I mitten på december hittade Essie‘s vinterkollektion för 2016 hem till mig, fyra stycken med skimmer/glitter i och två stycken i cremeformula.

Guldglittriga Getting groovy är det lack som frontar kollektionen och har även blivit en av mina favoriter, på delad plats med brun/rödskimriga Ready to boa. Alla lack har bra formula och täcker på ett till två lager vilket jag tycker är riktigt bra!

Den enda färgen som jag blev besviken på, eller rent av inte tycker om ska jag kanske säga, är Go with the flowy som på nageln inte alls ser ut som i flaskan. På nageln syns inget av skimret och den grå färgen skär sig mot min hudton, inte snyggt alls. I övrigt en riktigt fin kollektion!

Go with the flowy / Satin sister /Getting groovy

Oh behave! / Party on a platform / Ready to boa 

 Två lager av min ena favorit Ready to Boa

Det här inlägget postades i Naglar, Pressprov och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *