Davines MINU

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Att gå i skolan och plugga till hudterapeut är inte det roligaste rent hårmässigt då håret alltid ska vara rent och stramt uppsatt. Att dagligen sätta upp håret och att tvätta det ofta innebär en hel del slitage på håret vilket även innebär hårstrån som går av. Kanske inte det roligaste om man som jag vill ha (hade) långt hår…

MINU shampoo och MINU conditioner för färgat hår från Davines har varit fantastiskt bra för mitt hår under hösten. Schampot känns milt mot både hår och hårbotten och gör håret mjukt samtidigt som det blir ordentligt rent. Jag tycker kanske att balsamet är snäppet för tungt för mina fina hårstrån men jag har kört det lite kortare tid i topparna och gått på med lite balsamspray efteråt. Jag tycker att mitt hår känns både friskare och mindre frissigt än innan jag började använda schampot och balsamet.

Båda produkterna innehåller extrakt av kaprisblomma som skördas på Sicilien, doften är helt ljuvlig! Det blir liksom en mer fräsch än en söt doft och den stör absolut inte parfym eller andra dofter man vill använda efteråt. Riktigt bra schampo och balsam helt enkelt!

Det här inlägget postades i Hårvård & Styling, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Davines MINU

  1. Karin skriver:

    Vad är grejen med balsam i en låda?!?! Tubförpackningar däremot <3

    • Mickis skriver:

      Alltså jag gillar ju när det kommer såhär, tycker att tuber och flaskor kan vara svåra att få ut allt ur 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *