Jullov!

Jag har jullov från skolan i hela 3 veckor just nu så jag har jag passat på att vara ledig på riktigt. I och med att det varit så himla mycket under hösten så kände jag att jag bara behövde få vara och sova, äta, inte göra något viktigt alls förutom att ligga och kolla serier i pyjamas… hur skönt som helst!

Jag har ju dock firat lite jul med min stora familj, fyllt år och på nyår så jobbade jag på nattklubb istället för att festa. Dock med glitter på ögonlocken, såklart.

Julafton

Rosa skumpa när man fyller år, standard

Älskar att ens kompis förstår värdet av rätt siffror på kortet <3 

Nyår, körde sotning med glitter som såklart knappt syns på bilden… 

Men, jag måste börja ta tag i mig själv nu och börja ställa tillbaka dygnet och få tillbaka någon sorts rutin så jag är på topp när skolan börjar om en vecka igen. Bara hälften kvar av utbildningen nu och jag längtar så mycket tills jag är klar och får gå ut och jobba med mitt drömyrke!

 

Det här inlägget postades i Mickis och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *