REN Revitalising Night Cream

*Inlägget innehåller annonslänkar* 

img_8042

Här har vi en nattkräm som inte gör mycket för min hud, jag ger er REN Revitalising Night Cream.

Krämen kommer i en väldigt praktisk, lättanvänd och hygienisk pumpförpackning som tydligt visar hur mycket som är kvar i förpackningen (avskyr pumpflaskor där man inte kan se hur mycket som är kvar), men det är i mitt tycke det enda som är positivt.

Doften är rätt stark och åt det örtiga hållet och faller mig inte alls i smaken, speciellt inte när jag ska sova. Konsistensen är krämig på gränsen till fet men jag tycker inte att den absorberas något vidare bra ner i huden, den ligger mest och är klibbig på ytan. Jag stod ut i 3 veckor men kommer nu att börja testa en annan från Bioline istället.

Det här är faktiskt första gången jag testar något från REN och jag hade rätt höga förväntningar då produkterna oftast hyllas till skyarna av många användare. Jag har lite fler produkter här hemma från märket som jag ska ge en chans. Men ja, jag är besviken måste jag ändå erkänna.

Det här inlägget postades i Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *