Life goes on

Mitt liv rullar på för fullt och jag hänger fortfarande inte med! Snart har jag bara 6 månader kvar på min hudterapeututbildning – helt sjukt vad tiden går snabbt och vad mycket jag lärt mig hittills! De senaste veckorna har jag gjort en hel del roligheter, jag har mestadels varvat skola med jobb men har även hunnit med att besöka lite events också.

img_0374

Mesta tiden spenderas såklart på skolan där praktik varvas med teori under veckorna

img_0380

Såhär ser jag ut varje dag när jag är ute i salongen och utför behandlingar, bild lånad från May som varit och gjort behandling hos min klasskompis

 

img_0091

En novemberkväll hängde jag på Café Opera med en massa härliga blogg-tjejer och kollade in Real Techniques fina borstar och smink från Idun och Wet n wild.

img_0143

img_0026

Jag har yogat med Rituals på Yogayama

img_0178

Druckit drinkar och kollat in smink hos MAC Pro Store på Biblioteksgatan, kolla på Jasmine‘s fina naglar

img_9666 img_9669

Jag har varit på flera produkt- och behandlingskurser både hos Elizabeth Arden PRO (äntligen SYRA!!!), Elemis och Decléor

img_9849

Sen har jag testat en hel del nya produkter som kommer komma upp här på bloggen snart, bland annat de här godingarna nedanför

img_0264

Ögonskuggor från Anastasia Beverly Hills

img_0271

En superfin highlighter från MAC 

img_0327

Ny fuktspray från Lumene

I onsdags var jag på julfest och idag är jag och en klasskompis iväg och sminkar personer som ska vara med i en TV-produktion på Stockholms Dramatiska Högskola, kul att man får testa på en massa olika saker inom skolan så det inte blir samma hela tiden. I helgen ska jag försöka vila lite, för en gångs skull 🙂

Det här inlägget postades i Event, Hudvård, Makeup, Mickis, Pressprov, Skolan och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *