Doft med stort D

img_0317

Jag är egentligen inte så mycket för parfym och dofter, har några stycken i en låda som får åka på under speciella tillfällen men annars är det mest bara vanlig deo som jag använder. Tills jag för en vecka sedan fick Supercharged Molécule från Zarkoperfume. Nu är jag beroende och har haft den på mig varje dag sedan dess, kan inte sluta sniffa på mig själv.

Supercharged Molécule är en serumparfym som innehåller mer än 50% parfym och den doseras med en pipett, jag har tagit en till två droppar på handleden och sen duttat lite här och var på kroppen. Doften sitter verkligen kvar hela dagen och jag har fått väldigt mycket komplimanger för att jag doftar så gott. Jag har jättesvårt för att beskriva doften, den är lite unisex med ett djup men ändå inte för tung utan det är något fräscht med den – fattar ni? Den är mest bara mmmmm och mysig! Parfymen som är handgjord i Danmark innehåller inga allergiframkallande ämnen eller konstgjorda dofter och det märks då jag ibland kan vara lite känslig med dofter (eksem och astma-barn).

Är du nyfiken på Zarkoperfume‘s dofter så finns de på Åhléns och Kicks, Supercharged Molécule och två andra dofter släpps nu i dagarna och kommer kosta 950 kr.

 

 

Det här inlägget postades i Doft, Favorit, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *