Foreo Issa

*Inlägget innehåller annonslänkar* 

img_8489Foreo Issa  är en tandborste som ska användas som en manuell borste men som samtidigt vibrerar för att ge tandköttet en lätt massage, ta bort plack och missfärgningar samt förhindra ilningar. Tandborsten som är i silikon och vanliga borststrån är 35 gånger mer hygienisk än en vanlig tandborste och är skonsam mot både emalj och tandkött, den ska även göra tänderna vitare vid regelbunden användning.

img_8487

Det är vanliga borststrån i mitten på borsten som sedan är omslutna av strån i silikon, det blir en skön massage på tandköttet och tänderna blir superrena. Det känns som att vibrationerna gör så att alla missfärgningar bara ramlar bort! Jag vet att Issa inte kan göra tänderna vitare i grunden, men den är riktigt bra på att ta bort de missfärgningar som finns så jag upplever definitivt att tänderna har blivit vitare än innan jag började använda den.

För att starta och stanna borsten trycker man på knappen i mitten och sedan kan du reglera vibrationen med + eller -. Efter två minuter pulserar borsten tre gånger vilket betyder att du är klar med borstningen, perfekt för mig som lätt blir distraherad och glömmer bort tid och rum ibland. Perfekt att den bara behöver laddas upp en gång i halvåret och borsthuvudet bör bytas en gång om året (i och med att det är silikon kan du ju rengöra borsten)!

img_8491

Det här inlägget postades i Pressprov och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Foreo Issa

  1. Hanna skriver:

    Snyggt lack! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *