MAC Nutcracker

img_9757 img_9758

MAC släppte kollektionen Nutcracker för några veckor sedan med fokus på fantasifull dekadens. Jag har fått hem mascaran False Lashes Extreme Black men jag kan tyvärr inte säga att den är varken speciellt fantasifull eller dekadent.

Hylsan är väl lite roligt utformad men det är sak samma när själva mascaran inte gör något alls för mina fransar. Någon lösfranseffekt får jag inte till då borsten är klumpig och formulan är torr, bygger du för mycket så blir det bara klumpigt på fransarna. Jag tycker inte heller att den sitter speciellt bra, efter halva dagen så har det ramlat ner mascara under ögonen så man ser ut som en panda. Nej, ingen höjdare alls tyvärr.

unnamed-3

Det finns betydligt roligare och bättre produkter i den här kollektionen som glittret här ovan, perfekt att liva upp en tråkig dag med!

 

Det här inlägget postades i Makeup, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till MAC Nutcracker

  1. Pingback: MAC ProStore, Stockholm Opening Celebration (November 2016) |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *