En kväll med NYX

*Inlägget innehåller annonslänkar*

img_9866 img_9865

I förra veckan när snön lamslog Stockholm bjöd sminkmärket NYX in ett gäng sminknördar från hela skandinavien för en Masterclass med Youtubern Karen Sarahi Gonzales aka @iluvsarahii. Från början skulle vi ha tagit oss till ett ställe med båt men iom snön så kunde vi inte ta oss ut dit, istället klämde vi ihop oss i hennes hotellrum på Scandic Haymarket. Varmt och lite trångt, men väldigt mysigt ändå!

img_9868

Ny palett och glitter!

img_9871

Karin aka Stilbloggen var en av de som lyckades trotsa snöovädret

img_9887 img_9892

Karen gjorde en sminkning med relativt neutrala ögon och rejält med glitter på läpparna, perfekt till alla kommande julfester. Hon visade även lite tricks som hon brukar använda sig av när hon sminkar både sig själv och sina kunder. Det var en riktigt trevlig kväll och Karen var hur gullig och avslappnad som helst och bjöd på sig själv! Vi fick även med oss en riktigt fin påse med produkter hem som kommer upp i ett inlägg här framöver… Tusen Tack NYX och Karen!

img_9941 img_9979

En del av gänget som var där, bild lånad från Karen 

Det här inlägget postades i Event, Makeup och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *