Bliss Bodybutter

*Inlägget innehåller annonslänkar* 

img_8031

Jag är inte mycket för tjocka och kletiga kroppskrämer, brukar vanligtvis avsky allt som heter bodybutter (läs The Body Shop). För att jag ens ska fundera på att smörja in mig, ja det är en evig kamp mot mig själv efter varje dusch konstigt nog, så ska det vara en kräm som går in snabbt och doftar väldigt gott.

Bliss Bodybutter Maximum Moisture Cream är dock en sån där perfekt kräm som ger ordentligt med fukt samtidigt som den går in direkt i huden. Inget klibb överhuvudtaget! Krämen finns i flera olika doftsättningar men min favorit är Vanilla+Bergamot som doftar ljuvligt. Självklart tog den ju slut nu i veckan lagom till att snökaoset kom och huden bara skriker efter extra fukt, blir till att inhandla en ny snarast. Som tur är har jag några små tuber med doften Grapefruit+Aloe som får duga så länge. Som tur är så har Skincity.se fått in julkit med riktigt bra pris på krämerna nu!

Varför tar alltid alla favoritprodukter slut samtidigt?! Jag förstår verkligen inte varför! 

Det här inlägget postades i Favorit, Hudvård och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *