Jag <3 Foreo

*Inlägget innehåller annonslänkar*

img_7308

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag höll på att testa de små rengöringsborstarna Luna Play från Foreo ? Jag blev tyvärr inte speciellt imponerad av rengöringarna då de varken gjorde till eller från för min hud, jag har mestadels kört Dermalogica’s Special Cleansing Gel som rengöring istället. Borstarna däremot, här snackar vi bra grejer!

Jag upplever att huden har blivit lenare, jämnare och fått mer lyster sedan jag började använda ansiktsborsten. I och med att det inte är några vassa strån eller korn som peelar huden så blir det en väldigt mild men samtidigt effektiv exfoliering på huden. Efterföljande produkter som serum och krämer går ner bättre i huden och kommer till sin fulla rätt.

Jag har sedan jag börjat använda de små borstarna från Foreo nu pensionerat min Clarisonic Mia 2 som jag har använt i flera år, och jag kommer säkerligen att investera i den stora varianten. Just Luna Play är inte uppladdningsbar som de större borstarna är, en liten borste räcker i upp till 100 gånger och  sedan återvinner du dem på närmaste ÅVC. Mina är dock inte färdigförbrukade ännu och då är de ändå använda åtminstone tre-fyra gånger i veckan under ett antal månader. Gillar även att de finns i så många olika och roliga färger!

img_7311 img_7365

 

 

 

Det här inlägget postades i Favorit, Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *