Två tomma

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Jag testar ju en hel del produkter och det är inte alltid som jag använder upp allt i burken eller tuben om produkten inte är helt fantastisk då det finns så mycket annat jag hellre vill prova. De senaste dagarna har jag lyckats ta slut på två stycken produkter!

img_9702

Medik8 Hydr8 Night har jag skrivit om här. Det kom helt ärligt en liten tår när den här krämen tog slut, den är så himla bra! Fukt, fukt och fukt utan att det blir klibbigt, den går ner i huden snabbt och man blir bara mjuk och go i fejan. Vet inte hur jag ska klara mig utan denna.

img_9703

Jag vet inte hur många tuber av Beauté Pacifique Instant Hydrating Mask som jag hittills förbrukat men det är definitivt en av mina stapelvaror som alltid finns i mitt badrumsskåp. Bästa fuktmasken, inget snack om saken. Sover med den minst 2-3 nätter i veckan och den gör underverk på trött och torr hy.

Det här inlägget postades i Favorit, Hudvård och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *