Browgal by Tonya Crooks

img_7272

Jag har en rätt bra växt på mina bryn men då och då så blir det som små ”hål” i dem som såklart måste döljas genom att fyllas i. På senaste tiden har jag testat två färger av brynpennor och en liten ögonbrynssax från The BrowGal by Tonya Crooks.

img_7273

Coolaste saxen någonsin, bra skärpa i och jag slipper rota fram min frisörsax när brynen ska trimmas då de ibland kan bli lite väl vildvuxna för min smak.

img_7275

Varför kommer inte alla sminkpennor med en vässare i korken? Genialt ju! Sitter även en spoolie på andra änden så du kan borsta brynen på plats.

img_7276

Den ljusare färgen nr 05 Taupe kör jag när jag inte färgat brynen på ett tag och den mörkare nr 04 Medium Brown när de är lite mer nyfärgade. Gillar verkligen att de är kalla i nyansen och inte för mjuka som det är så modernt att brynprodukter numera är. Mjuka pennor eller pomada går inte riktigt ihop med mina bryn, jag behöver lite mer fasthet och skärpa när jag målar.

Det här inlägget postades i Makeup, Pressprov och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *