Ritual of Light

img_9351img_9363

I förra veckan bjöd Rituals in till julmingel på båten Sjö & Land för att visa den nya limited edition-doften Ritual of Light med doft av söt apelsin och kanel.

”Inspirerade av uråldriga ljusceremonier runt om i världen presenterar vi The Ritual of Light. En ritual som hjälper dig att sakta ned och lugna din själ med ljuset från en fladdrande låga. För att inspirera dig att kasta ljus på din medkänsla, vänlighet och kärlek. En ritual om eftertanke, om vad du kan betyda för andra, hur du kan ge ljus i världen på alla tänkbara sätt. Ge ljus till andra i stunder av mörker. För det är i ljuset vi växer, både fysiskt och spirituellt. Det är ditt ljus som lyser upp världen.”

De hade gjort det så himla mysigt! Det var riktigt mysig julstämning med julgranar, julklappar, pepparkakor och såklart de nya produkterna med superfin design, svarta med guldfärgade detaljer. Vi fick även skicka iväg varsin ljuslykta ut på vattnet med en tanke eller hälsning till någon som behöver ljuset, en fin liten ritual tycker jag.

img_9359img_9345img_9348

May står och sniffar på den nya doften 

img_9374

Nya snygga och lyxigare behållare till doftpinnarna, finns även i svart (hint Karin)

img_9364

Vi tände ljuslyktor i kylan

img_9328

Det bjöds på plockmat, bakelser med guld på och drinkar som alla var inspirerade av den nya doften, drinken nedan heter just Ritual of Light som innehöll bla Fireball (kanel) och Cointreau (apelsin) – riktigt god, dock stark!

img_9354 img_9333

Hängde med de här sköna bönorna Hanna, Jannike, Emma, Emma och Jasmine                           
img_9382

Hanna (som är superduktig på att måla naglarna) hade matchat sina naglar med designen på de nya produkterna, så himla fint! 

img_9387

Kvällen avslutades med en suddig selfie på strandvägen, åh vad jag gillar BeautyBlogger-tjejer <3

Tack till Rituals och Presskontakterna för en jättemysig kväll! Jag började faktiskt längta lite till julen nu… Doften är behagligt julig utan att bli för mycket jul, kan alltså börja användas redan nu eftersom den redan finns i butik!

Det här inlägget postades i Doft, Event, Hudvård och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Ritual of Light

  1. Det här eventet ser så sjukt drömmigt ut verkligen!

  2. Karin skriver:

    omg omg omg svarta doftpinnar!!!

  3. Hanna skriver:

    Så sjukt bra sista bild ?❤️ Ska kolla in i kameran näsa gång…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *