Sunday pampering

*Inlägget innehåller annonslänkar* 

Jag har legat sjuk sedan i fredags kväll och i princip bara förflyttat mig mellan sängen och soffan, tur man har en snäll mamma som handlade mat och dricka till en <3 

Idag kände jag dock att det fick vara nog på eländet så jag bestämde mig för att ta en riktigt lång dusch och bara rå om mig själv!

img_9443

Jag började med rengöringen Rêve de Miel från Nuxe tillsammans med min lilla lila Foreo Luna Play i ansiktet, rätt skönt att försiktigt skrubba bort de döda hudcellerna.

Sedan körde jag en omgång MINU schampo från Davines för att få bort lite stylingrester från håret så Olaplex no 3 kunde få tränga in och reparera svavelbindningarna i håret (ja, det fungerar faktiskt). Medan Olaplex fick verka i håret gick jag ur duschen och kletade på mig ett tjockt lager av Lumene Hydration Recovery Oxygenating Gel Mask i ansiktet då jag kände att en rejäl fuktboost var på sin plats. Så himla klibbig och verkligen jell-o konsistens, men den svalkade skönt på ansiktet och jag hoppas på att den ger lite fukt i alla fall.

img_9433

img_9436

Ni som drack alkohol på 00-talet, kommer ni ihåg shotsen? 

Vek lite tvätt och gick sedan in i duschen igen för att skölja av allt och schamponera en gång till. I med den fantastiska inpackningen 7 Seconds Masque från Unite som gör håret supermjukt och återfuktat utan att tynga ner det, lite bodyscrub med Moringa från The Body Shop och mysiga showergelen Aromasoul Indian från Comfort Zone. Avslutade min lilla ritual med balsam i samma serie som schampot, MINU från Davines samt lite tåhävningar för vadernas skull.

img_8043

img_7541

Känner mig som en ny människa och är redo för en ny vecka i skolan där vi för första gången ska ut i salongen på skolan! Lite pirrigt såklart men ska samtidigt bli himla kul.

Det här inlägget postades i Hårvård & Styling, Hudvård, Mickis, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *