Ekologisk favorit från Mádara

*Inlägget innehåller annonslänkar*

img_9232

Sedan min favoritrengöring PreCleanse från Dermalogica tog slut så har jag använt Cleansing Milk från det lettiska ekologiska märket Mádara Cleansing Milk innehåller lugnande jasminextrakt som försiktigt tar bort smuts och makeup, lugnar och återfuktar huden. Formulan är icke-irriterande vilket gör att du kan använda den till ögonen, det gillar jag verkligen då jag är en sån som vill gnugga bort allt smink samtidigt.

Jag brukar egentligen inte vara så förtjust i rengöringsmjölk men den här är krämig och tar verkligen bort alla spår av smink, tom vattenfast smink går bort. Det står att du ska använda den på en bomullstuss men jag brukar ta 1-2 pump och massera in på torrt ansikte och sedan skölja av med vatten. Oftast kör jag någon gel-rengöring efteråt men det är nog egentligen inte nödvändigt, mer en vana hos mig. Man känner sig verkligen ren och mjuk i huden efter användning, det stramar inte någonstans på huden av uttorkning.

Det enda negativa med den här rengöringsmjölken är att den luktar precis som spritsorten Fernet Branca, så det gäller att hålla andan när du gnor in den i ansiktet om du är känslig. I pressinfon står det att den har en förförande doft… haha, ja om du gillar Fernet! Jag är inget fan av Fernet alls men rengöringen gillar jag jättemycket och att den bara kostar runt 200 kr är ännu bättre.

 

Det här inlägget postades i Eko, Favorit, Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *