Retinol från Medik8

img_8848

Den här lilla röda burken med Retinol 1 TR från Medik8 håller på att testas här hemma just nu. Det är en nattkräm med bla. 0.1 % retinol i sig som ska verka på de första ålderstecknen och jämna ut hudstrukturen.

Jag har använt den två gånger i veckan under två veckors tid och kommer nu köra den varannan dag i två veckor för att huden ska vänja sig vid produkten och inte reagera. Än så länge har jag bara blivit lite, lite torrare runt näsvingarna och hårfästet vilket är normalt.

Ska bli riktigt spännande att se vad det blir för resultat med denna, jag har ju hittills fått väldigt fina resultat med andra produkter från Medik8.

Det här inlägget postades i Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *