Höstnyheter från Yves Rocher

*Inlägget innehåller annonslänkar*

img_8816

Yves Rocher’s höst går i naturens färger, mossgrönt och senapsgult med lite skimmer på det och en ny mascara!

img_8817

Jag har fått hem tre stycken nya färger på nagellacken varav ett är ett effektlack, det kan användas både ovanpå ett annat lack eller ensamt. För min del så är den gula och gröna färgen ingenting jag skulle använda själv på naglarna, helt enkelt inte min typ av färger. Däremot funkar de till nailart när det bara ska vara någon liten dutt eller så.

img_8844

img_8818

Nya ögonpennor i samma ton som nagellacken släpps också. Den senapsfärgade Jaune Moutarde kanske inte kommer bli så mycket använd hos mig, den gröna Kaki forêt däremot är skitsnygg. Mossgrön nyans med guldigt skimmer i som sitter som berget, den är i prinicip vattenfast och rör sig inte ur fläcken när du väl applicerat den.

img_8821 img_8823

Den nya mascaran Vertige Longeur är rätt speciell då den bara är som en pinne med en liten, liten tunn borste längst ut. Jag tycker att den är lite svår att hantera och har inte riktigt bestämt mig om jag gillar den eller inte, ena dagen blir resultatet jättebra och andra dagar så klumpar den sig bara och bråkar med mig. Fransarna blir längre och du kommer lätt åt varenda frans men samtidigt måste du vara jättesnabb och inte lägga på för mycket produkt åt gången, då klumpar det sig och stelnar på en gång.

img_8819

Det bakade solpudret, som mer ser ut som en highlighter enligt mig, Illuminating Powder Duo är snygg som sjutton och glider på som smör. Ena halvan är mer åt det cremefärgade hållet och andra halvan mer åt det guldskimrande. Den här kommer bli välanvänd hemma hos mig!

img_8820

Det här inlägget postades i Makeup, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Höstnyheter från Yves Rocher

  1. Pingback: Yves Rocher Vertige Longeur |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *