Trick or treat

img_8668

LUSH lanserar nu lagom till Halloween en lite mer ryslig kollektion kropps- och badprodukter som jag fått kika lite närmre på. Paketet doftade helt underbart redan när jag hämtade det på Posten, tom. kvinnan som lämnade ut det kommenterade att det måste vara något riktigt bra inuti.

img_8669

Det här gulliga lilla monstret Monsters Ball är en badbomb med doft av lime och neroli, den doftar helt ljuvligt. Jag har ju tyvärr inget badkar längre men den funkade att använda som ett lyxigt fotbad istället och gjorde fötterna mjuka och väldoftande.

img_8671

Gillar du att glittra som en Cullen-vampyr så ska du smörja in dig med Goth Fairy Shimmer Bar som lämnar huden full med glitter samtidigt som den mjukgör. Perfekt med lite extra glittereffekt till en tråkig vardag!

img_8670

Det lilla spöket med det passande namnet BOO är en avslappnande och lugnande Bath Melt som ska användas i badet med doft av mimosa och ingefära. Gillar verkligen inte det här med att jag inte har badkar… Mimosa är en av mina favoritdofter.

img_8673

Fireside är en hård tvål med doft av cederträ och vanilj, jag tycker dock att denna tvål kanske har en lite mer julig känsla då den påminner lite om glögg (?). Himla snygg att ha framme på handfatet och funkar även som rengöring till sminkborstarna.

img_8674

Den absolut bästa produkten i paketet är Lord of Misrule Shower Cream. Har du inte doftat på den här knallgröna rengöringen så tycker jag att du ska göra det bums! Patchouli och vanilj med lite svartpeppar (som känns som en väldigt lätt peeling)… aaaahhh! Jag bara älskar den. Man blir helt knallgrön av den när den löddrar upp på kroppen men så fort du sköljer av så rinner även färgen bort. Doften däremot sitter kvar i flera timmar efter duschen, helt ljuvligt!

img_8805

Det här inlägget postades i Eko, Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *