LH Cosmetics launch party

img_9064

img_9070

Förra fredagen mötte jag upp ett gäng underbara tjejer på middag för att sedan bege oss till lanseringen av Linda Hallbergs sminkmärke LH Cosmetics. Vi var först i kön och alla var på så bra partyhumör!

img_9072

img_9246Karin, jag, Linda och Cilla  (lånad bild)

img_9086

Kvällens huvudperson i mitten flankerad av söta systrarna Anna-Karin och Ellinor

img_9087 img_9108

Det serverades goda signaturdrinkar (I am the creator med citron, ingefära och basilka vart min favvo), dunkades ut asbra musik, jag träffade en massa kompisar och dansade hela kvällen!

img_9118

Vi passade ju självklart på att få oss en touchup med den fina paletten och borstarna, det var något varmt i lokalerna så det kändes som att hela ansiktet sakta rann av trots en del primer.

img_9123

Infinity Palette är än så länge den enda makeup produkten i sortimentet men det är också i princip det enda som behövs i sminkväskan. Väldigt genomtänkta färger som passar både mörka och ljusa hudtoner och pigmenten är lätta att bygga på med för önskad effekt. Jag gillar att paletten i princip inte väger någonting, avskyr stora och otympliga paletter som bryter handleden av en. LH Cosmetics har valt att inte sätta någon etikett på användningsområde, tanken är alltså att det ska vara en multiprodukt som ska kunna användas till det man vill – därav hashtaggen #IAMTHECREATOR

Borstarna kändes även de väldigt genomtänkta, bra stuns men ändå mjuka och något kortare så de ska få plats i sminkväskan. Jag gillar att det är syntethår, så mycket bättre och lättare att rengöra.

img_9251

(Lånad bild från Cilla)

img_9124

Skugga på ögonlock och bryn, blush och highlighter från paletten

img_9125

Ida ville också vara med på bild

img_9138

Miriam Bryant uppträdde, magiskt! 

img_9150

img_9160 img_9170

Kvällen avslutades med en väldigt rolig tunnelbanefärd hem, vi fick med oss lite heliumballonger…

Tusen tack  Linda för en fantastisk fest och stort GRATTIS!

Det här inlägget postades i Event, Makeup och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till LH Cosmetics launch party

  1. Hanna skriver:

    Den översta rosa i paletten ser ut att vara en perfekt rouge färg!! ? Har du den så jag kan kolla på den när jag kommer?? ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *