Hösten hos Essie

*Inlägget innehåller annonslänkar*

img_8438Fall collection 2016

Essie släpper nu sin höstkollektion för 2016 i snygga och dova färger i samarbete med designern Rebecka Minkoff där de hämtat inspiration från Japan. Alla lack kommer i cremefinish och täcker bra med bara ett eller två lager, mina favoriter är röda Maki Me Happy och ljusrosa Go Go Geisha.

img_8840

Playing Koi / Maki Me Happy / Now And Zen 

img_8843

Udon Know Me / Go Go Geisha / Kimono-over

Men inte nog med att det släpps en kollektion, nu i dagarna släpps återigen kollektionen Cashmere matte som kom förra hösten. Denna gång är även mörkblåa Spun In Luxe med i kollektionen, det var det enda lacket som inte kom till Sverige förra hösten. Som namnet antyder så torkar lacken till en matt finish, två lack utan och fyra lack med skimmer.

img_8439

Cashmere Matte collection

img_8837 Wrap Me Up / Just Stiched / All Eyes On Nudes 

img_8838 Comfy In Cashmere / Coat Couture / Spun in Luxe 

Förra hösten så köpte jag både Comfy In Cashmere och Wrap Me Up och det är också just dessa två lack som Essie’s ambassadör Sofi Fahrman valt som sina två favoritlack ur kollektionen.

En liten grej man bör tänka på med de matta lacken är att de är lite sämre hållbarhet på nageln i och med att du inte ska applicera topplack ovanpå, för då sabbas ju den matta effekten. Det är dock rätt snyggt med glansigt topplack ovanpå de lack med skimmer i.

294

Comfy In Cashmere 

Det här inlägget postades i Naglar, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hösten hos Essie

  1. Hanna skriver:

    Gillar inte riktigt när lack är matta av sig själva, jag vill ju ha topplack på! Men några av de där cashmere lacken ser ut att kunna vara riktigt snygga med glansigt topplack på!

    • Mickis skriver:

      Ja, håller med! Wrap me up med glansigt topplack på är en dupe på Be there in a prosecco ☺️ Jag tror att skimret i Comfy in cashmere och Coat couture kommer fram snyggt med glans på ✨

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *