Veckorna som gått

Mitt liv snurrar på rätt så fort just nu, hinner nästan inte ta in allt som händer runtomkring mig. Samtidigt har jag aldrig någonsin mått så bra som jag gör just nu, jag har så himla kul och älskar varje sekund av mitt liv!

Vad jag haft för mig de senaste veckorna? Vardagarna dediceras ju såklart till min underbara utbildning där målet är att bli världens bästa hudterapeut, just nu pysslar vi mycket med massage, mani- och pedikyr, vax, ansiktsbehandlingar, allt är så himla kul!

img_8959

img_8964 img_8941 img_8974

På eftermiddagarna och helgerna har jag försökt jobba en del (en måste ju överleva liksom) men jag har även hunnit med att besöka lite roliga events hos bla LUSH, Lumene, lite olika Pr-byråer och i fredags hade Linda Hallberg lanseringsfest för sitt märke LH Cosmetics.

img_8867 img_9013

img_9053 img_9108

Det har också ramlat in massor med nya, roliga och bra produkter som jag håller på att utvärdera för fullt! Sova kan jag göra i nästa liv 😉

 

Det här inlägget postades i Event, Mickis, Skolan och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *