Karma, karma

img_4758

Hösten har kommit och det är dags att släppa de lätta sommardofterna för att gå på de lite, lite tyngre noterna.

img_4760

Under större delen av sommaren har jag sprayat på mig Rituals bodymist i doften Ritual of Karma som var deras sommardoft för 2016. En lätt och frisk doft som har toner av helig lotus och bergamott, Rituals bodymists går även att ha i solen så den har passat perfekt under sommaren. Men nu får den alltså ställas åt sidan lite för en helt annan variant av Karma.

img_4759

Nämligen en av mina favoritparfymer, Karma Perfume från Lush! Första gången jag köpte Karma från Lush så kom de i ett krämstick som kallades Gorilla Perfume, något obehändigt och klibbigt som ibland kliade lite på huden så jag är glad att den nu finns på flaska istället. En varm, kryddig och väldigt speciell doft som särskiljer sig, jag har älskat den i säkert 10 år. Ett sprut av parfymen räcker i princip hela dagen och omger mig av en magiskt god doft!

 

Det här inlägget postades i Doft, Favorit, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Karma, karma

  1. Hanna skriver:

    Älskar Karma-doftljuset! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *