Primer Water från Smashbox

img_6395

Jag är ett rätt stort fan av primers då jag dels tycker att det blir så mycket snyggare när en sminkar sig, men sen också för att sminket håller sig på plats hela dagen.

Senaste primern jag har testat är Smashbox Photo Finish Primer Water som är en silikon-, alkohol- och oljefri spray som kan användas både innan och efter du lagt sminket, för att det ska hålla bättre. Jag tycker inte att den gör så sminket håller så himla mycket längre om man sprayar på den innan, då använder jag hellre en primer i krämform som jag tycker ger bättre resultat. Däremot gillar jag att spraya den över sminket för att ta bort det pudriga och ge lite mer glow till huden. Skulle vilja säga att den är som en blandning av en settingspray och en fuktspray, den känns rätt uppfriskande på ansiktet.

Nu börjar den här sprayen ta slut och jag kommer nog inte att köpa en ny, gillar då Urban Decays settingspray bättre då den gör så att sminket även håller längre.

 

 

Det här inlägget postades i Hudvård, Makeup, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *