Hydr8 från Medik8

*Inlägget innehåller annonslänkar* 

Någon vecka innan skolan började för mig så var jag modell till Medik8 när de skulle utbilda hudterapeuter i märket. Jag fick göra en så kallad Beta Peel (kemisk peeling) som ska vara bra för tex. akne, orenheter och reducera framtida utbrott i huden. Den innehåller både BHA (salicylsyra) och acetylsalicylsyra som löser upp orenheter, tar bort döda hudceller och dämpar inflammationer. Jag har tyvärr inga bilder från behandlingen men det var en blå lösning som de penslade på mitt ansikte som fick sitta på i några minuter. Jag kan verkligen inte påstå att det var en skön behandling men jag stod ut, det brände och sved rätt mycket när de neutraliserade syran när den hade verkat klart.

img_8039

Efteråt så fick jag i vilket fall med mig en liten påse med produkter från Medik8 som jag skulle använda efteråt och som jag faktiskt har använt i fem veckor (länge för mig som gärna blandar märken och produkter hejvilt) utan undantag nu och fått jättefina resultat av. Påsen innehöll följande:

Hydr8 B5 Skin Rehydrating Serum som är ett hyaluronsyrebaserat gelserum med vitamin B5 som doseras med pipett ur en glasflaska. Serumet går snabbt in i huden och ger rejält med fukt, det klibbar inte som en del serum med hyaluronsyra kan göra vilket är skönt.

Hydr8 Day 360 Total Anti-Ageing Moisturiser är en dagkräm med spf 30 som går in snabbt i huden, ger fukt och gör den lagom matt, inte för matt men samtidigt inte glansig. Jag gillar att det inte blir någon vit hinna, som det kan bli med krämer som innehåller spf, samt att den kommer i en smidig tub med pump som är enkel att dosera från.

Hydr8 Night Advanced Antioxidant Cream är enligt mig seriens stjärna. Superskön nattkräm som är proppad med antioxidanter som kommer i en stor burk, här måste du alltså använda spatel då fingrar i burkar är ett big no-no. Krämen svalkar skönt på huden och sjunker in snabbt samtidigt som man känner sig rejält återfuktad.

Hydr8 Night Eye Vitamin Rich Eye Cream är en återfuktande ögonkräm som innehåller A-vitamin (retinol) vilket trollar bort alla små fina linjer runt mina ögon. Första nätterna pirrade det lite i huden runt ögonen men det la sig snabbt, jag gillar när jag känner att det händer något i huden. Denna är lite som ett trollspö på burk (även här skall spatel användas) och känns superdryg då det krävs så lite av den för att få resultat.

Jag gillar verkligen Medik8. Det är nästan så jag inte vill använda något annat märke mer då varenda grej jag testar från märket är grym. Produkterna är dessutom snygga och rejält dryga så de räcker länge, jag tror inte ens att jag har använt hälften av mängden i burkarna och flaskorna.

 

Det här inlägget postades i Favorit, Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hydr8 från Medik8

  1. Pingback: Två tomma |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *