Wax on, Wax off!

img_8466

Nu har vi börjat med vaxning i skolan och det är så himla kul! I förra veckan fick jag vara lärarens modell med ena benet medan resten av klassen kollade på. Vi började med så kallat kallvax på halva benen och ovanför knäet, vaxet är rosa eller lila med glitter i och doftar hallon. På riktigt.

img_8472

Vaxet stryks på i ett tunt lager nedåt i hårstråets växtriktning.

img_8475 Och vaxet rycks av mot hårets riktning i ett snabbt drag medan den andra handen håller i huden nedanför. Mina klasskompisar antecknar och tittar på med fasa.

 
img_8479

Min klasskompis fick sedan fortsätta med det andra benet. Jag tycker inte att vaxningen gör speciellt ont, iallafall inte om man gör på rätt sätt och drar snabbt samtidigt som du håller emot huden nedanför. Jag somnade faktiskt när hon gjorde på baksidan på vaden, kändes mest som om jag blev lite ompysslad… haha!

Så nu tänker jag vaxa för fullt på mina kompisar efter skoltid, har haft två stycken hos mig redan som var nöjda med både behandling och resultat vilket känns kul.

Det är förresten märkligt hur snabbt man blir totalt oblyg inför varandra, det känns inget konstigt alls att vara halvnaken inför nästan 20 personer längre. Man tvättar och tar ju på varandra hela dagarna så det har blivit mer och mer naturligt att kroppen bara är hud och inget mer.

Det här inlägget postades i Mickis, Skolan och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *