Hud & Kosmetik 2016

img_8365

I torsdags var vi lediga från lektionerna på skolan så vi kunde gå på Hud & Kosmetikmässan i Kista, en branschmässa i två dagar för personer som jobbar inom hud- och skönhetsvård. Det fanns så mycket att titta på och så många att prata med, var nästan helt slut efter bara några timmar på plats.

img_8144

Nyheter från Dr. Dennis Gross som har en hel del spännande syror och andra aktiva ingredienser som jag gillar.

img_8141

Sötaste förpackningarna stod Bomb för, väldoftande bodybutters, scrub och ljus i burkar med söta motiv som den här med regnbågar.

img_8139

Me, Me, Me visade upp en skimrig bronzer i form av kulor som man snurrar borsten i.

img_8136

Här blir min kompis May övertalad till att göra en kemisk peeling hos Dermaceutic. Jag hade gärna också gjort en om jag kunde men då jag rätt nyligen gjort en lite starkare variant så vågade de inte utföra behandlingen på mig.

img_8356 Den här nyheten är jag jättenyfiken på! Exuviance lanserar snart (hon i montern hade tyvärr inget datum) en fuktmask som är till för att användas speciellt på natten som ska fylla på fuktdepåerna ordentligt.
img_8357

Svenska märket Idun‘s fina monter, jag fick med mig en ny ögonskugga och en ögonskuggspensel hem från dem.

img_8143

Härliga människor i Daisy Beauty lounge!

img_8354En Cryo Pen som kan frysa bort födelsemärken, jag testade på en på armen som ska ramla av inom två veckor.

img_8149

I Dermarome‘s monter fanns det en glasskiosk där de serverade mjukglass, så gott och välbehövligt efter några timmars strosande och minglande med alla utställare.

Det här inlägget postades i Event, Hudvård och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hud & Kosmetik 2016

  1. Elin skriver:

    Den där cryo pennan blev jag nyfiken på. Har några jag är lite fundersam över och om man kan bli av med dem utan kniv blir jag glad. Ser fram emot att höra hur det gick 🙂

    • Mickis skriver:

      Ja, det blir spännande att se 🙂 Men om du är fundersam kanske du ska gå och kolla upp dem? Så de inte är farliga 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *