NUXE Bronzing Powder

*Inlägget innehåller annonslänkar* 

img_5700

Den här guldfärgade dosan (med ett väldigt långt namn) innehåller det solpuder som jag använt mig av under hela sommaren, NUXE Multi-Purpose Care Multi-Usage Compact Bronzing Powder.

img_5701

Pudret doftar underbart av samma signaturdoft som det är på NUXE olja och parfym, utan att det blir för starkt i ansiktet. Man sveper bara runt med en stor puderborste, eller som mig med en Real Techniques Blush brush, och drar lite över ansiktet så får man väldigt fin och naturlig solkysst ton i ansiktet.

Jag har använt den varje dag sedan juni och det syns knappt att jag har använt den så den är väldigt dryg! Eftersom jag varit på språng en del under sommaren så har den fått hänga med i väskan en del och har (peppar, peppar) hittills inte gått sönder som andra puder lätt kan göra. Stort plus för den stora spegeln i locket på dosan, mycket enklare att sminka sig på vägen då.

Det här inlägget postades i Makeup, Pressprov och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *