Back to school!

img_7667

För några veckor sedan så påbörjade jag min dröm om att utbilda mig till hudterapeut och det är så roligt! Jag njuter av att gå upp på morgonen och gå till skolan för att lära mig allt jag kan om huden, tekniker och alla produkter. Klassen är rätt blandad i ålder men alla tjejer (ja, det är bara tjejer på skolan för tillfället) är supergulliga och det känns som vi kommer ha kul under det här året.

img_7781

Än så länge har vi börjat med massage och ansiktsbehandling på varandra, hälften av tiden ligger jag alltså nerbäddad och halvsover. Hur skönt som helst!

img_7802

img_8023

Vi har också varit hos L’oreals huvudkontor och fått märkespresentation av Decléor som är ett av märkena vi jobbar med på skolan. Kanske inte mitt favoritmärke då jag tycker att en del av produkterna doftar lite för starkt, jag har andra märken som jag hellre då använder mig utav.

img_8071 img_8087

Decléor har dock några spännande specialmasker som endast görs på salong, här ovan ser du Aromaplastie och Aroma Lisse som var riktigt roliga att applicera och sköna på ansiktet.

Om några veckor ska vi få märkespresentation av Elemis, jag tror nog att jag kommer gilla deras produkter lite mer än Decléors. Men vi får se, det finns ju sååå många märken som är bra!

 

Det här inlägget postades i Hudvård, Mickis, Skolan och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Back to school!

 1. Hanna skriver:

  Så kul och spännande! Ser inte helt fel ut med massage och masker hela dagarna 😀
  Håller med om Decléor, tycker det är många alldeles för starka dofter bland deras produkter. Från Elemis gillar jag det som jag testat, men även där finns en del starka dofter…

 2. Kristina skriver:

  Hej!
  Vad kostar det att utbilda sig som du gör? Varit taggad men bara hittat superbra utbildningar.

  • Mickis skriver:

   Min utbildning kostar 90 tusen, inget CSN. Men jag ser det som en investering i mig själv då jag tror att jag kommer älska att jobba som hudterapeut 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *