Foreo Luna Play

IMG_7309

Här har vi en liten spännande nyhet från det svenskdesignade märket Foreo som tillverkar soniska (vibrationsvågor) ansikts- och tandborstar i vattentätt, hygienisk silikon. Jag har fått hem tre stycken små ansiktsborstar av modellen LUNA play som är som en prova-på modell av deras vanliga borstar då den räcker i ca 100 användningar och sedan återvinner man den. Tanken är att man ska kunna känna på om man vill investera i en av Foreo’s originalborstar som är rätt mycket dyrare men däremot uppladdningsbar och kan användas om och om igen. Det ska bli spännande att testa dessa, jag använder sedan tidigare en borste från Clarisonic men den måste man ju byta ut huvudet på var tredje månad.

IMG_7367

Det kom även med 2 små rengöringar, en för morgonen och en för kvällen

Det här inlägget postades i Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *