Balayage by Balayage Stockholm

 

IMG_7444

Jag har haft turen att få vara Balayage-modell hos Annelie på salong Balayage Stockholm inte mindre än två gånger nu de senaste månaderna, senast nu i förra veckan när hon höll kurs. Annelie är ett proffs på metoden Balayage som innebär att hon bleker upp slingor på fri hand i håret och sedan färgar in med en nyansering.

IMG_7427

Före, utväxt och solblekta toppar

IMG_7441

IMG_5366

Blekningen är påmålad, uttonad och får verka

IMG_7450

Annelie in fönaction med Antonio Axu’s borstar

IMG_7465 IMG_7474

Och så här blev resultatet! Jag är supernöjd med den här kalla, beigea färgen som ser naturlig men ändå ljus ut. Det bästa med den här metoden är att utväxten knappt syns, det blir liksom ingen skarp kant i botten utan mer en tonad övergång. Jag har tidigare nästan bara kört folieslingor men jag tycker att det här blir mycket snyggare resultat. Vad tycker ni?

 

Det här inlägget postades i Hårvård & Styling och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *