Ride or die makeup tag

*Inlägget innehåller annonslänkar* 

2För några dagar sedan så taggade Stilbloggen mig i en Ride or die Makeup tag där hon listar vilka produkter hon skulle ta med till en öde ö, aka inte kan leva utan. Såklart att jag listar mina också, dock bytte jag ut concealer mot highlighter då jag inte använder concealer speciellt ofta och lätt skulle klara mig utan det på en öde ö.

Foundation: Bare Minerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel är en foundation med lätt till medel täckning och som ger massor med lyster och fukt till huden. Sitter som berget och rinner inte av under dagen samtidigt som den inte täpper till huden.

Puder: Makeup Forever HD Powder är ett löspuder som ger en airbrushad effekt och gör att sminket sitter där det ska hela dagen. Kanske inget för torrisar men till min kombinerade hud är den grym!

Highlighter: Becca x Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector Pressed Champagne Pop är min absoluta favorit när det kommer till highlighter, no doubt. Även om jag är väldigt ljus i hyn så drar jag mer åt det varma än det kalla hållet och denna champagne-guldiga highlighter funkar väldigt bra på mina kindben, näsrygg, ögonvrå etc…

Rouge: NARS Blusher Orgasm är den perfekta tonen av rosa-korall med lite skimmer i som passar väldigt många olika hudtoner. Är jag velig om vad jag vill ha för rouge så sträcker jag mig alltid efter denna, alltid ett säkert kort!

Mascara: Lancôme Hypnose Volume-á-porter som är den bästa mascaran har jag tidigare skrivit om här.

Brynprodukt: Rubis Pincett Classic är nästan den enda ”produkt” jag använder till mina bryn då jag snarare behöver trimma dem än att fylla i dem med något.

Lippie: Isadora Twist-Up Matt Lips Purple Prune är en läppstiftspenna som var den första läppstiftsfärgen jag kände mig riktigt bekväm i och som har blivit en riktig favorit. Jag gillar att den är matt men ändå inte torkar ut läpparna, sitter bra också och flyter inte ut.

Verktyg: Beautyblender är min hjälte när det kommer till att applicera foundation utan att få en massa ränder i fejan. Blöt och krama ur och sedan dutta i hela ansiktet så blir resultatet jämnt och snyggt, funkar även bra att baka med tex. under ögonen eller vid näsvingarna.

Jag taggar vidare och tycker att Hanninator, Meraki Beauty och Pixi Jasmine ska lägga ut sina Ride or Die! 

 

Det här inlägget postades i Favorit, Makeup, Mickis, Övrigt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Ride or die makeup tag

 1. Hanna skriver:

  ?? nu måste jag bara fundera lite på vilka produkter jag ska välja! ?

 2. Emma P skriver:

  Roligt att läsa! när man bloggar är det ju så lätt att man endast skriver om nya produkter så det är extra kul att läsa om de som verkligen har fastnat i rutinen!

 3. Mats Bergqvist 17++ skriver:

  Om man får byta ut så byter jag till
  -Tält
  -Såvsäck
  -Spritkök
  -Fiskenät
  -En liten båt(så kan jag åka därifrån när jag vill..

  Du får radera detta, jag vill bara säga att vi saknar dig.
  Och mycket beröm för din inponerand högklassiga Blogg

 4. Mats Bergqvist skriver:

  Jag är inte bara här för att skämta.
  När jag hittat Mikis blogg och berättade för min flickvän som även hon är intresserad av skönhetsvård, och behöver hjälp med hår och hud. Elisabeth är synskadad.
  Fick jag börja läsa om produkterna som presenteras för henne.
  Jag är med i det mesta som hon vill göra, det som är självklart för seende tjejer. Bl.a. att välja kläder skor m.m. Nu har jag fått till uppgift att söka upp ett par produkter…. Det är inte lätt. De finns inte direkt på Coop bland Dove o Axe Bloggen är så bra att jag förstår och kan förmedla till Elisabeth.
  Tack för all hjälp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *