Trollen anfaller

IMG_7557

Jag måste erkänna att jag dog lite av lycka när det här paketet trillade in i brevlådan, MAC Good Luck Trolls är kanske en lite barnslig kollektion men samtidigt så himla nostalgisk och gullig. Jag fick hem ett Beauty Powder,  ett Lipglass och ett jättegulligt litet lyckotroll med bling på magen.

IMG_7558

IMG_7578

Här ser ni Beauty Powder i nyansen Glow Rida som är en beige highlighter med lite guldigt skimmer i, älskar nyansen och den glider på som smör. Nyansen påminner kanske lite grann om Smashbox Hollywood & Highlight som är väldigt fin den med. Både den rosa dosan och det pressade trollet i pudret är söta detaljer som jag som fortfarande har kontakt med mitt inre barn uppskattar!

IMG_7280

Beauty Powder Glow Rida

IMG_7559

Lipglass i nyansen Twerquoise ser vid första anblick kanske lite väl blå ut men låt er inte luras! Det är inte ett speciellt täckande glans och ger bara ett fint blå-rosa skimmer till läpparna. Superfint att ha ovanpå ett läppstift för att få en lite kallare och en mer nästan metallisk look.

IMG_7568

Det finns även ett gäng till produkter i kollektionen men de ser ut att vara lite mer färgglada än de produkter som jag fick hem. Trollen finns ute i butik nu så är du nyfiken tycker jag att du ska bege dig till närmsta MAC-disk, eller kanske deras nyöppnade butik i Mall of Scandinavia?

 

Det här inlägget postades i Makeup, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Trollen anfaller

  1. SÅ avundsjuk på Beauty Powdret!! Finns verkligen inte att få tag på någonstans 🙁 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *