Lifesaver från Beauté Pacifique

*Inlägget innehåller annonslänkar* 

IMG_4897

I början av maj separerade jag från min sambo (gemensamt beslut) och det blev en del tårar och röda, puffiga ögon som följd. Som tur var hittade jag den här lilla livräddaren i en av mina lådor, Puffy Eyes Gel från Beauté Pacifique.

Det är en liten hygienisk pumpflaska med gel som dränerar vätskeansamlingar och verkar sammandragande på svullen hud. Den minimerar även fina linjer och stramar upp huden runt ögonen. Jag har tagit en knapp ärta morgon och kväll och duttat runt ögonen med ringfingret och låtit absorberas av huden. Man ska väl egentligen ha en ögonkräm över gelen men jag som inte har något problem med varken rynkor eller mörka ringar tycker att den här räcker gott och väl för att återfukta och strama upp huden runt mina ögon. Dryg är den också, det känns som att 15 ml räcker i en evighet iom. att det behövs så yttepytteliten mängd produkt.

 

Det här inlägget postades i Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Lifesaver från Beauté Pacifique

  1. Hanna skriver:

    Låter som något som skulle passa mig just nu… ??

  2. Mona Lindström skriver:

    Den ögonkrämen är riktigt bra. En klassiker som jag återkommer till lite då och då.
    Hälsningar Mona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *