Magisk mask från Bio Beauté by NUXE

*Inlägget innehåller annonslänkar* 

Någon mer än jag som känner att de behöver en detox efter den här sommaren? Jag fick i början av sommaren hem lite produkter från NUXE och deras ekocertifierade systermärke Bio Beauté by NUXE och har verkligen förälskat mig i den apelsinbaserade masken Vitamin-Rich Detox Mask.

IMG_5689

IMG_6533

Masken kommer i en liten burk och doftar precis som apelsinglass när den öppnas. Formulan är som en tjock gelé som ska appliceras i ett tjockt lager på rengjort ansikte och få verka i 5 minuter. Det blir lite varmt och pirrar i huden under verkningstiden, sånt gillar jag då det känns som att det händer något. Efter verkningstiden ska man massera huden och addera lite vatten för att sedan tvätta bort masken.

IMG_6532

Effekten då? Huden blir mycket klarare och ordentligt återfuktad med en riktigt snygg glow efteråt. Jag känner att huden känns rejält rengjord som när man använt en lermask men utan den torra och strama känslan som ibland kan uppstå. Det är verkligen ren magi i en liten burk till ett väldigt förmånligt pris då den ligger på runt 220 kr.

 

Det här inlägget postades i Eko, Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *