Fransserum

Längre fransar och fylligare bryn är väl en önskan som jag antar att många av oss har. Jag själv har testat en uppsjö av fransserum sedan de kom ut på marknaden för några år sedan och det som hittills funkat bäst är tyvärr den numera förbjudna och farliga versionen av Xlash som jag fick helt fantastiska fransar av.

Den senare versionen av Xlash är helt okej men ger inte på långa vägar det magiska resultat som den första versionen gjorde. Jag har även testat den hypade Dr. Temt Magic Lashes som gjorde exakt ingenting förutom att ge mig eksem runt ögonen så jag inte kunde sminka mig på flera veckor. En helt värdelös och onödigt dyr (ca 1300 kr) produkt i mina ögon.

Men! Nu har jag hittat en produkt som faktiskt fungerar och ger snabba resultat som syns utan att ge någon reaktion alls på mig. Medik8 Full Lash & Brow Duo är som namnet antyder en duo med både frans- och brynserum i samma förpackning. På ena ändan finns en liten tunn pensel som ska användas till fransarna och på den andra ändan är det en mascaraborste som ska användas till brynen.

Jag har använt produkten i ca 1-2 månader någorlunda regelbundet, jag har missat att applicera vissa dagar, men jag började se resultat på fransarna redan efter 2 veckor. Fransarna blev mörkare, tjockare och längre. Det var ungefär då som jag bestämde mig för att även testa för brynen då jag fått lite ”hål” här och var och det blev jättestor skillnad väldigt snabbt. Nu har ju jag rätt bra brynväxt i grunden men det känns som att jag fått lite mer djup i brynen av serumet. Är så himla glad över att ha hittat en produkt som faktiskt fungerar och ger snabbt resultat utan en massa tjafs med svidande ögon osv, och vem orkar vänta 2 månader på att se resultat?!

IMG_5742

Det här inlägget postades i Mickis testar, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fransserum

  1. Emma P skriver:

    Låter spännande, blev jättesugen på att prova!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *