Soliga hälsningar från Rituals

IMG_6832

Rituals överraskade med en trevlig sommarpresent för några veckor sedan! En supersnygg roséguldfärgad necessär som innehöll nödvändigheter för sommaren: solskydd, apelsindoftande Shower foam och Body mist samt ett lipbalm. Jag kommer skriva om solskydden i ett separat inlägg framöver, men vi kan väl kika på de andra produkterna som fanns med.

 

IMG_6834

Happy Buddha är nog min favoritserie från Rituals, jag älskar doften av apelsin och cederträ! Den doftar inte alls sliskigt utan bara varmt, kryddigt och mysigt. Misten går utmärkt att använda när man är ute i solen, den ger nämligen inga fläckar som parfym kan ge. Shower foam är något som alla borde ha i sitt badrum, superskön rengöring.

 

IMG_6836

Persikodoftande Magic Balm hade jag inte testat förut men den blev snabbt en favorit som direkt hamnade på sängbordet hos mig. Innehåller sheasmör, persikokärnolja och ringblomma som ger ordentligt med mjukhet åt läpparna och nagelbanden utan att det blir för kletigt.

 

Det här inlägget postades i Doft, Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *