Lindarome hudvårdsduo

IMG_6144

Lindarome är ett svenskt företag som tar fram och säljer så kallade hudvårdsduos, ett serum som jobbar på utsidan av huden och ett kosttillskott som jobbar från insidan av kroppen. De har fyra olika kombinationer av serum och tillskott beroende på vad ens hud behöver. Produkterna är tillverkade i Sverige och är fria från parabener, mineraloljor, silikoner och färgämnen, de är heller inte testade på djur. Jag har fått testa den duo som heter Skymning som ska användas till natten och verka återuppbyggande och lugnande.

På hemsidan beskriver Lindarome sin duo Skymning som ”Lugnande och återuppbyggande serum med norsk gran och blåbärsextrakt i kombination med ett stärkande och balanserande kosttillskott baserat på Isländska rödalger” vilket jag tyckte lät intressant. Jag gillar att kombinera både hudvård i form av kräm tillsammans med kosttillskott då jag är övertygad om att skönhet kommer inifrån.

Serumet kommer i en smidig och hygienisk pumpflaska som är lätt att dosera ifrån, fin och ren design på flaskan. Serumet absorberas snabbt in i huden och lugnar på en gång, det är verkligen jätteskönt. Eftersom Cecilia som arbetar på Lindarome gav mig följande tips; ”Kosttillskottet är allra bäst att ta på kvällen, inte bara för att det är en nattduo, utan för att kombinationen av magnesium & kalcium som finns i kosttillskottet sägs förbättra sömnkvalitén” så har jag tagit den rekommenderade dosen på två tabletter på kvällen i samband med att jag smörjer in mig.

IMG_6144

 

Funkar det då? Ja, jag tycker faktiskt att huden har blivit något mjukare och fastare sedan jag började använda dessa för två månader sedan. Jag gillar framförallt serumet och jag tror även att jag sovit bättre genom att ta tillskottet. Det enda lilla minuset jag har med den här duon är att kosttillskottet inte räcker mer än 30 dagar, burken innehåller 60 kapslar och serumet räcker betydligt mycket längre.

Produkterna säljs både som duos eller separat på deras egen sida, om du är sugen på att testa en duo från Lindarome så har jag fått en rabattkod som gäller på en valfri hudvårdsduo. Koden superficialmickis20% ger dig 20% rabatt och är giltig tom 31/8.

Superficialmickis-rabattkod-lindarome

Det här inlägget postades i Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *