I’m alive!

Det har varit skralt med inlägg under juli från min sida, men det finns en väldigt logisk förklaring.

Jag har dels fått två nya jobb och har jobbat en hel del under månaden, i maj separerade jag och min kille och jag har nu flyttat till en ny lägenhet med allt vad det innebär (bära, köra, skruva, inreda, åka 100 gånger till IKEA osv.). Så det har varit full rulle i mitt liv men nu tror jag att jag är någorlunda med på banan igen!

IMG_7235

Har testat en hel del produkter under sommaren så jag har en del att skriva om och bloggen fyllde ju hela 6 månader igår, så jag hoppas att ni kikar in framöver 🙂

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Mickis och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *