Hårlyx!

IMG_5732

Hårvårdsmärket Oribe, här snackar vi lyx för håret på hög nivå! Först och främst, kolla dessa vinröda förpackningar med emblem på – hur snygga? De känns verkligen jättelyxiga att ha ståendes i duschen och sen när innehållet motsvarar utsidans förväntningar blir det extra bra. Oribe har en hel del olika produkter och serier för alla sorters hår och är omtyckta av många, bla. av min kompis Karin, och efter att ha testat själv så förstår jag verkligen varför.

 

IMG_5733

Oribe Shampoo for Beautiful Color är ett färgbevarande schampo som doftar helt underbart. Det krävs inte speciellt mycket produkt för att håret ska bli rent och resultatet håller i sig i flera dagar. Jag upplever att schampot är mildare än de vanligtvis lite lyxigare märkena brukar vara vilket jag som ibland kan vara känslig i hårbotten uppskattar.

 

IMG_5734

Oribe Conditioner for Beautiful Color är då balsamet som tillhör samma serie som schampot ovan och kommer i en snygg men något opraktisk tub. Håret blir glansigt och lätt att utreda utan att tynga ner det, jag upplever också att det blir mindre frissigt. Något jag dock inte gillar med denna är tuben som produkten kommer i. Botten på tuben är jättebred och hård medan själva tuben är jättemjuk, detta resulterar i att när du är halvvägs igenom produkten så viks tuben och det är väldigt svårt att klämma ut balsamet. Det känns som att ett lyxmärke som Oribe borde kunna satsa lite mer på funktionen också.

De här snyggingarna är dock inte billiga, drygt 400 kr styck får du punga ut, men de är ju så himla bra för håret. Lyx och kvalitet när det är som bäst helt enkelt, men smakar det så kostar det.

Det här inlägget postades i Hårvård & Styling, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hårlyx!

  1. Karin skriver:

    Åh <3 Ser underbart ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *